fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 17 mei 2021!

Heerlijk ontspannen na je work-out

Het is heerlijk om even rustig onder een zonnebank te liggen. Het is lekker warm, je ligt er ontspannen bij en je krijgt er een lekker bruin kleurtje van. Verantwoord gebruik maken van de zonnebank is een fijne voorbereiding wanneer je op zonvakantie gaat. Je huid is dan al wat gewend aan de zon. Laat je wel goed adviseren door een van onze medewerkers over het gebruik van de zonnebank. Daarbij is het ook belangrijk dat je je vooraf goed insmeert met speciale zonnebankcrème. De crème zal je huid beschermen en zorgt ervoor dat je huid sneller bruin wordt en langer bruin blijft.  

Smiley face

Ergoline 500 Classic UV

Deze hoge kwaliteit zonnebank wordt gepresenteerd in platina grijs en blauw. De ERGOLINE 500 beschikt over een efficiënte Body koeling systeem met ventilatieopeningen, onaangename warmte vormt geen probleem meer, de ventilate en airco zorgen voor een aangenaam klimaat. Via het bedieningspaneel kan je de ventilatie en de gezichtsbruiner op je eigen wensen afstemmen.

– Schouderbruiners: 5 x 25 Watt
– Gezichtbruiners ultra 4 x 500 Watt
– UV -Lagedruklampen 44 x 160R Watt, 0,3% UVB

Gratis zonnebank advies?

Neem contact op
Smiley face

Hapro V5 42 XL intensive

Staande zonnen met een verticale zonnebank. De Hapro V5 42 XL is een professioneel model in de verticale zonnebanken. Verticaal zonnen is de ultieme droom van iedere zonaanbidder. Het voordeel is dat je lichaam nergens op hoeft te leunen, waardoor ieder stukje huid evenveel UV- licht krijgt hierdoor heb je geen last van witte drukpunten.

– UV -Lagedruklampen 42 x 180R Watt, 0,3% UVB
– Interieur verlichting
– Verstelbare Body Cooling 1-2
– Digitale timerdisplay
– XL-licht 2 meter technologie

Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappen