8 WEKEN GRATIS SPORTEN, SCHRIJF JE NU IN! 8 WEKEN GRATIS SPORTEN, SCHRIJF JE NU IN!

Infraroodcabine

Bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) kun je genieten van twee infraroodcabines en een Finse sauna. Na je sportsessie nagenieten en je spieren verwennen in een van de sauna’s en lekker afkoelen onder onze douches. Binnen het lidmaatschap van il fiore healthcenters Roermond, kun je onbeperkt ontspannen in onze sauna’s.

Een bezoek aan de sauna doet veel mensen goed. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar zorgt ook voor de ultieme ontspanning van je geest. De infraroodcabines van il fiore healthcenters zijn voorzien van twee zitbankjes voor maximaal 2 personen. De cabines staan ingesteld op 7 minuten. Zo weet je precies wanneer jouw sessie is afgelopen. Natuurlijk kun je de cabine na deze 7 minuten nog eens aanzetten voor een tweede ronde. 

Door het gebruiksgemak en de snelle opwarmtijd zijn ze uitermate geschikt voor snel herstel na je sportsessie. Gun je body en mind de rust voor een beter herstel.

Smiley face

SPORT 8 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Bekijk lidmaatschappenDagpas aanvragen