fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021!

Blijf thuis in beweging

We hebben te horen gekregen dat de sportscholen tot 19 januari gesloten zullen blijven. Dit hadden wij, net als jullie waarschijnlijk, niet zien aankomen. Natuurlijk hebben we niet stil gezeten en zijn we in actie gekomen om ervoor te zorgen dat jij als lid van il fiore healthcenters ook vanuit thuis kunt blijven sporten!

We hebben een overzicht van de thuis sport opties tijdens de lockdown voor je op een rijtje gezet. Deze opties zijn mogelijk voor jou wanneer je jouw abonnement niet hebt bevroren. We zullen daarnaast zoveel mogelijk informatie met je delen waarmee je zelf in beweging kunt blijven via deze pagina.

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt omtrent il fiore healthcenters en de omgang met de Corona maatregelen. Wij hebben hiervoor een pagina op onze website geplaatst, waarbij de meest gestelde vragen up-to-date gehouden zullen worden. Dit is de snelste en meest eenvoudige manier om antwoord op je vragen te krijgen. Heb je een vraag die er niet tussen staat neem dan gerust contact met ons op.

Op deze manier kun je ook vanuit thuis aan jouw doel blijven werken!

Corona maatregelen
Smiley face