Blijf thuis in beweging

Wil je toch nog even thuis blijven sporten dan helpen we jou hier graag bij. Gedurende de corona periode hebben we gezocht naar mogelijkheden om je thuis te ondersteunen tijdens het sporten. Deze mogelijkheden zijn bijvoorbeeld trainingsvideo’s welke door onze teamleden momenteel worden opgenomen.
Deze video’s zijn te bekijken via YouTube in onze il fiore thuis trainen playlist.

Daarnaast kunnen we je door een samenwerking met Les Mills de mogelijkheid bieden om 60 dagen lang, gratis en vrijblijvend, gebruik te maken van het volledige On Demand aanbod. Tevens is er middels de FunXtion App (te gebruiken op een smartphone / tablet) de mogelijkheid om diverse functionele trainingen te bekijken en bij te houden.

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt omtrent il fiore healthcenters en de omgang met de nieuwe maatregelen. Wij hebben hiervoor een pagina op onze website geplaatst, waarbij de meest gestelde vragen up-to-date gehouden zullen worden. Dit is de snelste en meest eenvoudige manier om antwoord op je vragen te krijgen. Heb je een vraag die er niet tussen staat neem dan gerust contact met ons op.

Corona maatregelen
Smiley face