Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

Over deze add on

  • Deskundige en enthousiaste instructeurs
  • Afgestemd op laatste trends
  • Online reserveren
  • Online annuleren
  • Alternatieve virtuele lessen
  • Samen werken aan een individueel doel

Samen sporten, doet sporten en is ook nog veel gezelliger. Sport jij liever in groepsverband. il fiore healthcenters heeft een compleet programma met de best en meest populaire groepslessen van dit moment. Lessen die gericht zijn op conditie, kracht of ontspanning. Voor een laag trarief per 4 weken kun je ook in groepsverband je doelen halen.

Van Pump tot Balance en van Tone tot Move it. Bekijk het uitgebreide groepslesrooster op onze website of de app en reserveer een plek. De lessen worden gegeven door deskundige en enthousiaste instructeurs die het beste uit jou weten te halen. Welk doel je voor ogen hebt: afvallen, een goede gezondheid, kracht, uithoudingsvermogen of wil je gewoon genieten; er is altijd een les voor jou bij. En kun je een keer niet komen of komt het tijdstip jou niet uit, dan kun je ook kiezen voor een virtuele les.

Met de add on Live Groepslessen kun je onbeperkt deelnemen aan een van de vele groepslessen. Maar let op! Wanneer je een Daluren Lidmaatschap hebt kun je enkel deelnemen aan de groepslessen welke gegeven worden binnen de daluren. Zet in onze app je add on aan. Mocht de add on je toch niet bevallen, dan kun je de add on hier ook weer uitzetten.

Smiley face