YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld! YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld!

Ontspannen en genieten

  • Onbeperkt genieten van onze warme dranken in de lounge
  • Voor een laag bedrag per maand Onbeperkt koffie en thee
  • Upgrades beheren in je eigen omgeving

Bij sporten hoort natuurlijk ook ontspanning en gezelligheid. Houd jij ook zo van even bijkletsen met vrienden, vriendinnen of medesporters na een intensieve work-out? Ben jij na het sporten regelmatig te vinden in onze lounge? Dan is de Add on Onbeperkt Koffie en Thee echt iets voor jou. Bestel een heerlijk kop koffie, cappuccino of thee in onze lounge. Gezelliger kunnen we het niet maken.

Wist jij al dat cafeïne een positief effect heeft op je bloedcirculatie? En een betere bloedsomloop zorgt weer voor meer zuurstof. Als je een uur voordat je intensief gaat sporten een of twee kopjes koffie (zonder suiker) drinkt, verbrandt je lichaam meer vet en minder glycogeen. Koffie geeft je ook een energieboost, maar is natuurlijk ook lekker. Maar drink koffie wel met mate, vooral als je last hebt van je darmen of een hoge bloeddruk.

Zet in onze app je add on aan. Mocht de add on je toch niet bevallen, dan kun je de add on hier ook weer uitzetten.

Smiley face