YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld! YES WE ZIJN WEER OPEN! Schrijf je nu in en ontvang 4 weken extra + geen inschrijf geld!

Geniet jij ook zo van de zon?

  • Onbeperkt gebruik van zonnebank
  • Betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardige zonnebanken
  • Praktische combinatie van zonnen en sporten
  • Een vast laag tarief per 4 weken
  • Gratis advies

Word jij ook zo gelukkig van een frisse, bruine teint? Zon geeft ons energie, blijdschap en zorgt ook nog dat ons lichaam vitamine D aanmaakt. Jammer genoeg, laat de zon zich niet altijd zien. Gelukkig is er een alternatief in de vorm van een zonnebank. Met de Add on Onbeperkt Zonnebank, ben jij altijd verzekerd van een gebruinde huid, het hele jaar door en dat voor een vaste lage prijs van € 15,00 per 4 weken. Praktisch tijdens de donkere wintermaanden of als je je wilt voorbereiden op een zonvakantie.

Vitamine D is anders dan de meeste vitamines, een vetoplossende vitamine en is goed voor onze weerstand. Het is bovendien een van de weinige vitamines die ons lichaam zelf aanmaakt onder invloed van UV-B straling en uit voedingsmiddelen zoals vette vis. Vitamine D draagt bij aan de opname van calcium en fosfor die zorgen voor sterke botten en tanden. Let wel op dat je je bruine kleur langzaam opbouwt. Laat je goed adviseren door onze medewerkers. En mocht je je na afloop meteen willen douchen, douch dan zonder zeep, anders was je de Vitamine D er weer af.

Hoe werkt het

Met een add on Onbeperkt Zonnebank kun je onbeperkt gebruik maken van onze zonnebanken. Zet in onze app je add on aan. Mocht de add on je toch niet bevallen, dan kun je de add on hier ook weer uitzetten.

Smiley face