6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁 6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁

Geniet jij ook zo van de zon?

  • Onbeperkt gebruik van zonnebank
  • Betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardige zonnebanken
  • Praktische combinatie van zonnen en sporten
  • Een vast laag tarief van slechts €14,99 per 4 weken
  • Gratis advies

Word jij ook zo gelukkig van een frisse, bruine teint? Zon geeft ons energie, blijdschap en zorgt ook nog dat ons lichaam vitamine D aanmaakt. Jammer genoeg, laat de zon zich niet altijd zien. Gelukkig is er een alternatief in de vorm van een zonnebank. Met de Upgrade Onbeperkt Zonnebank, ben jij altijd verzekerd van een gebruinde huid, het hele jaar door en dat voor een vaste lage prijs van €14,99 per 4 weken. Praktisch tijdens de donkere wintermaanden of als je je wilt voorbereiden op een zonvakantie.

Vitamine D is anders dan de meeste vitamines, een vetoplossende vitamine en is goed voor onze weerstand. Het is bovendien een van de weinige vitamines die ons lichaam zelf aanmaakt onder invloed van UV-B straling en uit voedingsmiddelen zoals vette vis. Vitamine D draagt bij aan de opname van calcium en fosfor die zorgen voor sterke botten en tanden. Let wel op dat je je bruine kleur langzaam opbouwt. Laat je goed adviseren door onze medewerkers. En mocht je je na afloop meteen willen douchen, douch dan zonder zeep, anders was je de Vitamine D er weer af.

Hoe werkt het

Met een Upgrade Onbeperkt Zonnebank kun je onbeperkt gebruik maken van onze zonnebanken. Het kost je slechts €14,99 per 4 weken. Zet in je Client Portal je Upgrade aan. Mocht de Upgrade je toch niet bevallen, dan kun je de Upgrade hier ook weer uitzetten. Een Upgrade duurt minimaal een betaalde maand. Wil je de Upgrade stopzetten; houd dan wel rekening met een opzegtermijn van 4 weken.

Upgrade afsluiten
Smiley face