Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

Parkeren recht voor de deur

  • Geen gezoek meer naar een parkeerplek
  • Parkeer bij de club
  • Slecht € 6,00 per 4 weken

Kom jij regelmatig met de auto naar de club, bijvoorbeeld na of voor het werk? En heb jij geen meer zin in een tijdrovende zoektocht naar een van de weinige parkeerplekken in de omgeving van de Florasingel. Onze club beschikt over een eigen parkeerplaats. Parkeer je auto bij de club. Jij kunt je concentreren op je work-out. En dat kost je slechts € 6,00 per 4 weken.

Helaas, is het aantal parkeerplaatsen beperkt. Vol = vol. Op dit moment zijn alle plekken uitverkocht. Wil je meedingen naar een van de plekken die op korte termijn vrijkomen, laat je naam dan plaatsen op de wachtlijst. Geef je naam door bij de receptie.

Als je Add on Parkeren wordt gehonoreerd, ontvang je van ons een parkeerkaart die op naam en kenteken staat. Met deze kaart achter de voorruit kun je tijdens het sporten je auto op onze parkeerplaats parkeren. Mocht de Upgrade je toch niet bevallen, dan kun je de Upgrade gemakkelijk uitzetten in je persoonlijke Client Portal. Een Upgrade duurt minimaal een betaalde maand. Wil je de Add on stopzetten; houd dan wel rekening met een opzegtermijn van 4 weken.

Smiley face