ACTIE: 4 weken extra + welkomstpakket 🎁 ACTIE: 4 weken extra + welkomstpakket 🎁

Onze clubs zijn open!

Volgens de richtlijnen van de Nederlandse overheid zal het vanaf zaterdag 6 november verplicht zijn om een Coronatoegangsbewijs te kunnen laten zien om in onze clubs te mogen trainen. We begrijpen dat hier veel vragen over zijn. Op deze pagina zullen we de laatste ontwikkelingen communiceren. Houd deze pagina daarom goed in de gaten voor de laatste updates!

Welke maatregelen worden er momenteel getroffen?

We hebben extra maatregelen getroffen om een veilige sportomgeving te creëren waar iedereen met een goed gevoel zijn sportdoelen kan komen behalen. Leden dienen als gevolg van de richtlijnen van de Nederlandse overheid een coronatoegangsbewijs te laten zien voordat ze op een van onze clubs komen trainen. Een geldig coronatoegangsbewijs voldoet aan een van de volgende voorwaarden:

 • Een vaccinatiebewijs (met een volledige vaccinatie van ten minste 2 weken).
 • Een negatieve PCR-test van minder dan 24 uur oud.
 • Een herstelbewijs van een positieve PCR-test van minstens 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.

Natuurlijk zijn ook de onderstaande punten nog steeds van belang:

 • Mondkapjes zijn verplicht!
 • Houd 1,5 meter afstand. Alle apparatuur staat ver genoeg uit elkaar om 1,5 meter afstand te garanderen. Daar waar dit niet mogelijk is, zal apparatuur buiten gebruik gesteld worden.
 • Desinfecteer bij binnenkomst je handen. Bij iedere locatie staat bij de ingang een desinfectiezuil hiervoor.
 • Zorg dat je jouw handdoek niet vergeet. Ons personeel zal controleren op het gebruik van een handdoek en zal de toegang ontzeggen wanneer je geen handdoek meeneemt. Deze is dus echt verplicht! Uiteraard zijn handdoeken ook te koop bij de receptie.
 • De kleedkamers en douches zijn gewoon open.
 • Toiletten zijn toegankelijk. Reinig het toilet zelf voor en na gebruik.
 • Alle materialen dien je als sporter zelf voor en na ieder gebruik te reinigen. Wij zorgen uiteraard voor voldoende reinigingsmiddelen om dit mogelijk te maken. We willen dit echt benadrukken om de veiligheid voor iedereen te garanderen.
 • Al onze clubs zijn vanaf 17.00 uur gesloten! 
 • Schud geen handen en bewaar de High Five voor later
 • BELANGRIJK: Symptomen = niet komen! Heb je in de afgelopen 24 uur last van één of meerdere van de volgende klachten gehad: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies? Dan mag je helaas niet komen sporten.

We zien je hopelijk snel bij een van onze clubs!

Moeten jullie ook om 5 uur dicht?

Ja, ook wij moeten helaas elke dag onze deuren om 17.00 sluiten. De openingstijden van onze 24/7 clubs zullen hierdoor tijdelijk worden gewijzigd naar 05.00 uur tot 17.00 uur van maandag tot en met zondag.

De reguliere clubs blijven hun huidige openingstijden houden met een sluitingstijd van 17.00 uur.

Moet ik een mondkapje op in de club?

Vanaf zondag 28 november is het dragen van een mondkapje weer verplicht in de club. Het mondkapje moet gedragen worden bij verplaatsing tussen apparaten of ruimtes. Zit je op een apparaat en wil je je workout beginnen? Dan mag het mondkapje af.

Hoe lang is mijn ‘Testen voor Toegang’ geldig?

Wij houden de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Maak een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties (Testenvoortoegang.nl). Doe de test in de 24 uur voor je bezoek, je ontvangt dan binnen 2 uur de uitslag. De uitslag is 24 uur geldig.

Ik heb geen Coronatoegangsbewijs, kan ik mijn abonnement bevriezen?

Heb je (nog) geen Coronatoegangsbewijs? Maak je geen zorgen, we geven je de tijd om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid. We bieden je in dit geval de mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen t/m 17 december 2021. Het bedrag dat je betaalt tijdens deze ‘bevroren’ periode, zal bij een volgende automatisch incasso in mindering worden gebracht. Na deze periode wordt jouw lidmaatschap automatisch opnieuw geactiveerd. Na het kiezen van deze optie is er geen mogelijkheid om te komen sporten. Indien je van deze bevriezing gebruik wilt maken, willen we je vragen om het contactformulier op onze website in te vullen.

LET OP: wanneer je een bevriezing hebt wordt de einddatum van jouw contract verschoven met de periode dat jouw abonnement is bevroren.

Ik ben nog geen 18 jaar. Moet ik dan ook het coronatoegangsbewijs tonen?

De overheid verplicht per 6 november 2021 het tonen van een coronatoegangsbewijs bij sportscholen voor iedereen vanaf 18 jaar. Als je nog geen 18 bent, hoef je dus geen coronatoegangsbewijs bij ons te tonen.

Zijn de kleedruimtes open?

De kleedkamers en douches zijn open! Dat betekent dat je altijd je zweetsessie kan starten en fris kan eindigen!

Bieden jullie gewoon groepslessen aan?

Jazeker! Je kunt gewoon jouw favoriete groepslessen volgen in de club! Je kunt je aanmelden via de mobiele app of via member.ifhc.nl.

Met de sluitingstijd van 17.00 uur zullen er door de week in de avond een aantal online lessen gegeven worden. Het rooster van de online lessen wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Houd hiervoor het groepslesrooster in de gaten.

Zijn de zonnebanken in gebruik?

Ja, de zonnebanken zijn weer open!