fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021!

Welke Add-ons zijn er?

Bij ons kun je de volgende add-ons toevoegen aan je abonnement:

• onbeperkt groepslessen
  • onbeperkt koffie&thee
  • onbeperkt yanga sportdrank
  • onbeperkt zonnebank (alleen in Herten en Céramique)
  • onbeperkt e-gym (alleen beschikbaar in Herten).

Hoe kan ik een Add-on afsluiten?

Deze kan je toevoegen bij het afsluiten van je hoofdabonnement. Heb je je hoofdabonnement al afgesloten? Je kunt de Add Ons makkelijk zelf toevoegen of verwijderen. Login op “Mijn il fiore” of de mobiele app en pas hier jouw lidmaatschap aan.