6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁 6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁

Welke manieren van betaling zijn er?

Alle betalingen van abonnementen gebeuren via incasso. Bij een inschrijving op de club dien je het eerste bedrag te pinnen, daarna zullen we de rest van de maanden gebruik maken van incasso.

Wanneer vind er een incasso plaats?

Dit is geheel afhankelijk van wanneer jij jouw abonnement hebt afgesloten. Via member.ifhc.nl bij het kopje betalingen kun je zien wanneer de verschillen termijnen van jouw abonnement vervallen. Ongeveer een week voordat de termijn begint zullen wij incasseren.

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Dit kan je helaas niet zelf wijzigen. Hiervoor kan je een ticket aanmaken via het contactformulier ifhc.nl/contact/. Belangrijk is dat je een kopie van de bankpas hebt, deze hebben we namelijk nodig bij het verwerken van de wijziging.

Contactformulier

Wat gebeurt er als de incasso niet lukt?

Dan proberen we een week later nogmaals, zonder extra kosten, te incasseren. Lukt dit niet dan brengen we extra incassokosten in rekening.

Waarom krijg ik een betalingsherinnering of aanmaning?

Wanneer het niet gelukt is om jouw lidmaatschapsgeld te incasseren en de achterstallige betaling 14 dagen open staat zal er een eerste betalingsherinnering volgen. Let op: vanaf het moment dat je de eerste herinnering hebt ontvangen stoppen wij met incasseren. Wanneer 14 dagen na de eerste betalingsherinnering de betaling nog niet is voldaan zal er een tweede herinnering volgen. Als er 14 dagen na de tweede betalingsherinnering nog niet is betaald komt de derde betalingsherinnering. Dan heb je nog 14 dagen de tijd om te betalen, betaal je de openstaande post alsnog niet, dan wordt je contract beëindigd en geven we de openstaande betaling uithanden aan een incasso bureau.