Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

Zijn er parkeerfaciliteiten aanwezig bij de clubs?

Bij iedere locatie is het mogelijk om te parken, bij de locaties in Maastricht (Céramique) en Maastricht (Mariaberg) heb je een Add-on nodig om op het eigen terrein te kunnen parkeren.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn op de clubs lockers aanwezig. Hiervoor moet je wel zelf een hangslotje meenemen om de locker op slot te kunnen doen. Heb je geen hangslotje? Dan kun je deze bij ons op de club kopen.

Kan ik iets eten en drinken in de clubs?

Bij al onze locaties is het mogelijk om een Add-on af te sluiten voor Yanga sportwater. Dit zijn verschillende smaken, low-calorie, water welke je zelf kunt tappen bij de drankenautomaat. In Maastricht (Céramique) staat een koffie-automaat, hier kan je genieten van een heerlijk kopje verse bonenkoffie. Daarnaast staat bij iedere locatie de zogenaamde vendingmachines met verschillende versnaperingen. Ook zijn hier eiwit-shakes en -repen te koop.

Kan ik bij jullie clubs douchen na het sporten?

Ja, bij elke il fiore healthcenters club kun je gratis gebruik maken van onze douches.

Hebben jullie ruimtes alleen voor vrouwen?

Ja, in sommige clubs bieden wij een ‘Ladies Only’ zone aan. Dit is bij de volgende clubs: Maastricht (Céramique), Roermond (Centrum) en Panningen.

Ik heb me ingeschreven voor een club, kan ik ook bij andere clubs van il fiore sporten?

Met een il fiore lidmaatschap van een van de Basic Clubs kun je bij iedere locatie van il fiore sporten met uitzondering van de Premium Clubs Maastricht (Céramique) en Maastricht (Geusselt). Met een lidmaatschap van il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) en Maastricht (Geusselt) kun je bij alle clubs terecht.