We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

Welke faciliteiten heeft mijn club?

De faciliteiten kunnen per club verschillen, zie voor het aanbod in de verschillende clubs ook ifhc.nl/aanbod/.

Aanbod per club

Wat voor apparatuur is er aanwezig in jullie clubs?

Bij onze locaties staat diverse apparatuur van onder andere Matrix, LifeFitness en Technogym. Het beste is om een kijkje te komen nemen zodat je zelf kunt zien hoe divers ons aanbod is! Hiervoor kun je gebruik maken van een dagpas.

Dagpas aanvragen

Zijn er parkeerfaciliteiten aanwezig bij de clubs?

Bij iedere locatie is het mogelijk om te parken, bij de locaties in Maastricht (Céramique) en Maastricht (Mariaberg) heb je een Add-on nodig om op het eigen terrein te kunnen parkeren.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn op de clubs lockers aanwezig. Hiervoor moet je wel zelf een hangslotje meenemen om de locker op slot te kunnen doen. Heb je geen hangslotje? Dan kun je deze bij ons op de club kopen.

Kan ik iets eten en drinken in de clubs?

Bij al onze locaties is het mogelijk om een Add-on af te sluiten voor Yanga sportwater. Dit zijn verschillende smaken, low-calorie, water welke je zelf kunt tappen bij de drankenautomaat. In Roermond (Herten) en bij Maastricht (Céramique) staat een koffie-automaat, met de bijbehorende Add-on kun je hier genieten van een heerlijk kopje verse bonenkoffie. Daarnaast staat bij iedere locatie de zogenaamde vendingmachines met verschillende versnaperingen. Ook zijn hier eiwit-shakes en -repen te koop.

Zijn er ook andere drankjes dan Sportdranken verkrijgbaar?

Ja, bij alle il fiore healthcenters clubs staat een drankenautomaat. Ook is er bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) en il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) een koffie- en theeautomaat en een koffiecorner aanwezig waar je met de Add-on Onbeperkt Koffie en Thee onbeperkt gebruik van kunt maken. Hier kun je even bijkomen van je training en van je drankje genieten. Zie voor het aanbod in de verschillende clubs ook ifhc.nl/aanbod/.

Zijn er squashbanen in jullie club?

Wij hebben alleen op onze club in Herten squashbanen, zie voor het aanbod in de verschillende clubs ook ifhc.nl/aanbod/.

Hebben jullie sauna bij jullie clubs?

We hebben niet in alle clubs saunafaciliteiten. Dit hebben we alleen bij onze club Maastricht (Céramique), Roermond (Herten) en Weert. Zie voor het aanbod in de verschillende clubs ook ifhc.nl/aanbod/.

Kan ik bij jullie clubs douchen na het sporten?

Ja, bij elke il fiore healthcenters club kun je gratis gebruik maken van onze douches.

Hebben jullie ruimtes alleen voor vrouwen?

Ja, in sommige clubs bieden wij een ‘Ladies Only’ zone aan. Dit is bij de volgende clubs: Maastricht (Céramique), Roermond (Centrum) en Panningen.

Is er ook professionele begeleiding aanwezig?

Ja, in al onze clubs zijn instructeurs aanwezig die je geheel gratis kunnen begeleiden. Daarnaast kun je bij ons ook gebruik maken van Personal Training. Hier zijn kosten aan verbonden, zie hiervoor ook de veelgestelde vragen van Personal Training

Veelgestelde vragen Personal Training

Ik heb me ingeschreven voor een club, kan ik ook bij andere clubs van il fiore sporten?

Met een il fiore lidmaatschap van een van de Basic Clubs kun je bij iedere locatie van il fiore sporten met uitzondering van de Premium Clubs Maastricht (Céramique) en Maastricht (Geusselt). Met een lidmaatschap van il fiore healthcenters Maastricht (Céramique) en Maastricht (Geusselt) kun je bij alle clubs terecht.