We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

Kan ik bij jullie ook groepslessen volgen?

Zeker is dit mogelijk! Hiervoor hebben we de groepslessen Add-on. Je kunt altijd, kosteloos, 1 proefles volgen. Bij de lidmaatschappen bij een van de Premium clubs zitten de groepslessen in het lidmaatschap.

Premium clubs zijn Maastricht (Céramique) en Maastricht (Geusselt).

Kan ik alleen een abonnement voor de groepslessen afsluiten?

Dit is helaas niet mogelijk, een basis (fitness) lidmaatschap is altijd nodig.

Moet ik reserveren voor de groepslessen?

Ja, dit is verplicht, zo weet je ook zeker dat er plek is. Tevens is afmelden verplicht indien je toch verhinderd bent.

Hoe kan ik reserveren voor de groepslessen?

Groepslessen reserveren kan gemakkelijk via “Mijn il fiore” of in de app. Log in op jouw persoonlijk member area. Je komt dan direct op het groepslesrooster. Wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik op ‘wachtwoord vergeten’ en je kunt direct een nieuw wachtwoord aanmaken.