6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁 6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁

Moet ik inschrijfgeld betalen?

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 39,99, tenzij wij een leuke aanbieding hebben waarbij je geen inschrijfgeld betaalt natuurlijk. Indien dit het geval is, staat dit altijd duidelijk vermeld op de website en op het inschrijfformulier. Ook het inschrijfgeld voor onze Flex en Kids lidmaatschappen bedraagt eenmalig € 39,99, tenzij wij een leuke aanbieding hebben.

Ik heb nog nooit gesport in een fitness club, is dit een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem. il fiore healthcenters is onbeperkt sporten voor iedereen, dus zowel voor beginners als voor gevorderden. We hebben zeer gebruiksvriendelijke apparaten van topmerken zoals o.a. LifeFitness, TechnoGym en Matrix. Onze instructeurs staan ook altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Vanaf welke leeftijd mag ik bij il fiore healthcenters komen sporten?

Vanaf 18 jaar mag je jezelf inschrijven. Ben je 16 of 17 jaar, dan mag je je ook inschrijven maar dan heb je een ouderverklaring nodig. 12- tot en met 15-jarigen mogen zich inschrijven en mogen dan alleen komen sporten onder begeleiding van een volwassene. Voor de 6- tot en met 11 jarigen bieden wij in Roermond kids groepslessen aan.

Welke lidmaatschappen zijn er?

Wanneer je via ifhc.nl bovenin naar clubs gaat, kun je de club kiezen waar jij zou willen sporten. Onder de knop abonnementen & acties staan de lidmaatschappen weergegeven die je bij de club kan afsluiten.

Vanaf wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

Je betaalde lidmaatschap gaat in op het moment dat de geldende promotie is afgelopen. Heb je een jaarcontract afgesloten en maak je gebruik van bijvoorbeeld een 8 weken gratis promotie? Dan gaat je jaarcontract in na afloop van de 8 gratis weken.

Ik heb me online ingeschreven kan ik direct gaan sporten?

Jazeker, je kunt direct starten met sporten bij de door jou gekozen locatie! Neem bij je eerste bezoek je bankpas en ID mee, zodat we kunnen nakijken of we deze gegevens juist in onze administratie hebben opgenomen.

Ik heb net een abonnement afgesloten en nu komt er een nieuwe actie, kan ik hier nog gebruik van maken?

Wij weten niet van te voren wanneer een actie start. Het is helaas niet mogelijk om een actie op een lopend lidmaatschap met terugwerkende kracht toe te kennen.