Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

Moet ik na het beëindigen van mijn lidmaatschap mijn Clubkey/pas inleveren?

Ja, de clubkey/pas kun je de laatste keer dat je komt sporten bij ons komen inleveren. Heb je hier zelf geen tijd voor, dan mag iemand anders hem ook voor je inleveren. Wanneer de clubkey/pas ingeleverd is krijg je een bewijs van inlevering. Bewaar dit bewijs goed, mocht er iets fout gaan kun je altijd aantonen dat je jouw clubkey/pas hebt ingeleverd.

Ik ben de Clubkey kwijt, wat nu?

Heb je al goed gezocht en weet je zeker dat je hem kwijt bent? In het laatste geval is het altijd mogelijk om een nieuwe pas te kopen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 15,-.

Ik ga verhuizen, kan ik mijn lidmaatschap eerder beëindigen?

Bij de premium clubs kan vroegtijdig opgezegd worden wanneer er verhuisd wordt naar een plek buiten een straal van 20KM van club. Bij de Basic clubs kan er niet vroegtijdig opgezegd worden in verband met verhuizing. 

Premium clubs zijn Maastricht (Céramique) en Maastricht (Geusselt).

Ik kan door medische redenen niet sporten, kan ik mijn lidmaatschap eerder beëindigen?

Wanneer je door medische redenen niet kan sporten kunnen we het lidmaatschap tijdelijk voor je bevriezen. Helaas is het niet mogelijk om vroegtijdig je contract te beëindigen. Neem voor een bevriezing contact met ons op via het contactformulier.

Let op: wanneer je jouw abonnement bevriest wordt de einddatum van jouw contract verschoven met de periode dat jouw abonnement bevroren is.