6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁 6 weken extra gratis sporten + welkomstpakket 🎁

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen?

Je kunt jouw persoonsgegevens makkelijk wijzigen va onze il fiore app of op “Mijn il fiore”. Je kunt hier inloggen met het mailadres wat je hebt ingegeven bij inschrijving. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kun je deze opnieuw opvragen met de functie “wachtwoord vergeten”. Mocht je de foutmelding krijgen dat jouw gebruikersaccount verwijderd is, dan hebben wij een ander mailadres van jou in ons systeem staan en willen we je vragen om ons via het contactformulier het juiste mailadres door te geven zodat we dit kunnen aanpassen.

Let op, je kunt niet alle gegevens zomaar wijzigen. Voor het aanpassen van bijvoorbeeld een bankrekeningnummer dien je het contractformulier in te vullen. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk voor je aanpassen.