Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

Hoe kan ik groepslessen reserveren?

In de Sportivity app zie je onder het kopje “Reserveringen” een overzicht van de gemaakte reserveringen. Je kan bepaalde lessen als favoriet instellen zodat deze snel en makkelijk te vinden zijn. Wanneer je klikt op nieuwe reservering maken, kom je in het reserveringen rooster.

Hier kun je filteren op groep of activiteit zodat je doelgerichter kan zoeken naar de les die je wilt reserveren. Dit doe je gewoon door in het scherm op bijvoorbeeld groep te klikken. Je krijgt dan de filters te zien waar je op wilt zoeken: Groepslessen, Spinning, Squash, Virtuele spinninglessen, Virtuele groepslessen en nu ook tijdelijk Online Groepslessen. Door op wissel van locatie te klikken kunnen leden, wanneer alle clubs open zijn, ook reserveringen maken bij andere clubs.

Kan ik zelf Add-ons aan en uit zetten via de app?

Het is inderdaad ook mogelijk om met de app jouw add ons aan en uit te zetten. Dit kun je doen onder het kopje “Abonnementen”. Wanneer je dan jouw huidige abonnement selecteert zie je jouw abonnementsgegevens en de Add ons.

Mocht je momenteel gebruik maken van de add on Yanga Sportwater dan kun je met de QR code scanner van de app de code scannen die op de automaat bevestigd is. Hierna wordt de automaat ontgrendeld en kun je Yanga tappen. Let op: om deze functie te gebruiken, wordt de telefoon gekoppeld bij de eerste keer gebruiken. De add on is dus echt en enkel alleen persoonlijk te gebruiken.