fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021!

Geniet na in een infraroodcabine

Bij il fiore healthcenters Weert hebben we twee infraroodcabines. Sluit je sportsessie af met een saunabezoek en verwen je spieren. Vergeet niet om na afloop af te koelen met een koude douche. Met een abonnement van il fiore healthcenters Weert kun je onbeperkt ontspannen in onze sauna’s.

Een bezoek aan de sauna doet veel mensen goed. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar zorgt ook voor ultieme ontspanning van je geest. De infraroodcabine’s van il fiore healthcenters zijn voorzien van twee zitbankjes voor maximaal 4 personen. De cabines hoeven niet op te warmen. Dat is een van de vele voordelen van infraroodsauna’s.

Regelmatig een infrarood sauna bezoeken heeft positieve effecten op je gezondheid. Spierpijn wordt een stuk minder en zelfs gewrichtsstoornissen als reuma pak je aan met infrarood straling. Omdat het lichaam van binnenuit opwarmt, worden fysieke processen gestimuleerd. Denk aan een betere doorbloeding, stofwisseling en versoepeling van de gewrichten. 

Door het gebruiksgemak en de snelle opwarmtijd zijn de cabines uitermate geschikt voor een rustbeurt na je sportsessie. Gun je body en mind de rust voor een beter herstel.


Smiley face

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPEN