Hét sportcentrum van Weert

il fiore healthcenters is hét sportcentrum van Weert. Hier kan iedereen vanaf €9,95 onbeperkt sporten en profiteren van uitgebreide voordelen. Maak ook gebruik van onze FunXtion play & be Fit zone, een uniek fitness concept. Werk doelgericht aan je conditie en volg een van de vele work-outs of groepslessen, of ga aan de slag met cardio fitness of krachttraining op maat. Individueel of onder begeleiding van een Personal Trainer. Ons sportcentrum is te vinden op het bedrijvencentrum de Ring en staat open voor iedereen; van beginners tot professionele sporters.

Wil je sterker worden of fitter? Of wil je graag afvallen en  werken aan je  uithoudingsvermogen? il fiore healthcenters Weert is expert in fitness en helpt je op effectieve wijze bij het behalen van je persoonlijke doelen. Zo kun je cardio fitness programma’s en krachttrainingen volgen die onze instructeurs laten aansluiten op jouw persoonlijke sportwensen. Of zet onze gratis trainingsprogramma’s in en laat je uitdagen. Naast fitness kun je ook in groepsverband een van de vele dans- , conditie-, of krachtlessen volgen. We zorgen dat je training en programma’s kunt combineren zodat je gemotiveerd blijft. Dat is vooral belangrijk als je zelfstandig sport. En met ons uiteenlopende aanbod cardio- en krachtapparatuur kun je iedere sessie weer anders indelen en uitdagend houden.

Smiley face

tot 2 maanden GRATIS SPORTEN

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN

Sporten bij il fiore healthcenters Weert

Wil je werken aan een sterk, fit en gezond lichaam, dan is fitness de ideale sport. Fitness is een verzamelnaam voor de uiteenlopende trainingen die gericht zijn op het verbeteren van uithoudingsvermogen (cardio) of kracht. Met fitness train je het hele lichaam, maar je kan ook de nadruk leggen op het trainen van bepaalde zones, zoals de opbouw van meer spiermassa, snelheid, coördinatie en lenigheid. Met een betere conditie, voel je je energieker voelen. Daarnaast kan fitness helpen om medische klachten te voorkomen of te verminderen. Zo is fitness effectief tegen rugklachten en heeft het positieve effecten op de bloeddruk, diabetes, en cholesterol.

Smiley face

tot 2 maanden GRATIS SPORTEN

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan! (geldig t/m 17 december 2018)

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE WEERT

Lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand is. Vaak wordt hier ook wel het fysieke uithoudingsvermogen om intensieve inspanning lang vol te houden. Je kunt hierin ook onder andere kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren in beschouwen. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning daarbij neemt de kans op blessures bij sporten af en heeft men over het algemeen een betere weerstand. Tevens verlaagt het de kans op hart- en vaatziekten en het verhoogt de stressbestendigheid.

BEKIJK AL ONZE GROEPSLESSEN
Smiley face

LIDMAATSCHAPPEN

FITNESS FLEXIBEL

 • Maandelijks opzegbaar
 • 1 maand
  • € 24,95P/MND
Meest
gekozen

onbeperkt fitness

 • Opzegbaar na 2 jaarOpzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 16,95P/MND
 • 1 jaar
  • € 19,95P/MND

FITNESS DALUREN

 • Opzegbaar na 2 jaarOpzegbaar na 1 jaar
 • 2 jaar
  • € 9,95P/MND
 • 1 jaar
  • € 14,95P/MND

”De begeleiding is geweldig!

Sport er nu al ruim 3 jaar en doe dit met veel plezier! Er hangt altijd een heerlijke stemming, iedereen is vriendelijk en je wordt nog echt goed begeleid ook. Wat wil je nog meer?”

9,2KLANTEN BEOORDELEN IL FIORE HEALTHCENTERS WEERT MET EEN 9,2

Functioneel sporten Weert voor meer effectiviteit

Functioneel sporten is een van de nieuwste trends in de fitnesswereld, en bij il fiore healthcenters Weert kan je dit komen ontdekken. Deze methode is zeer toegankelijk, aangezien het gaat om bewegingen waarmee we allemaal al bekend zijn, bewegingen die we elke dag uitvoeren. Dit zijn bewegingen zoals duwen, trekken, opstaan, klimmen, tillen, en werpen. Door zulke oefeningen te integreren in een workout ga je je hele lichaam trainen op een manier die comfortabel en natuurlijk aanvoelt. Ook zal je merken dat bewegen in het dagelijkse leven opeens wat vlotter zal gaan. Soms gebeurt het dat een simpele beweging, zoals een boodschappentas tillen, je wat last bezorgt. Of zijn er bepaalde oefeningen in traditionele fitness die je niet kan uitvoeren door een blessure. Functionele training zorgt ervoor dat je je doelen op een veilige manier kan bereiken, en dat bewegen elke dag wat makkelijker gaat zodat je je fit en sterk voelt in je lichaam. Elke oefening is op maat gemaakt voor jouw lichaam, zodat je nooit risico loopt om een spier of gewricht te overbelasten. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Functionele training in Weert

Fitnessen op een leuke, uitdagende manier. Dat kan in de FunXtion Play & be fit zone. Hier kun je ontspannen sporten zonder dat de training direct gericht is op het behalen van doelen. Trainen en fit worden gaat hier spelenderwijs zonder dat je er erg in hebt. In de zone zijn er niet alleen allerlei functionele oefeningen te vinden waarmee je je hele lichaam inzet, je kunt jezelf ook uitdagen door het gebruik van timers en een virtueel coachingsysteem. Veilig, verantwoord en gemotiveerd sporten staat niet alleen bij de FunXtion Experience Stations voorop, dat geldt ook voor onze ander faciliteiten, programma’s en fitness apparatuur. Zo werken we uitsluiten met gecertificeerde instructeurs, zijn de sportzalen ruim opgezet en hebben we de nieuwste cardio- en krachttoestellen uit het assortiment van Matrix