fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 15 maart 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 15 maart 2021!

KOM EEN DAGJE PROEFSPORTEN EN ONTDEK ONZE CLUB ZELF!

Wil je graag starten met sporten maar ben je nog niet overtuigd? Kom dan geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen proefsporten! Ontdek onze club, volg een groepsles en raak overtuigd.

Dagpas aanvragen

HÉT SPORTCENTRUM VAN WEERT

il fiore healthcenters is hét sportcentrum van Weert. Hier kan iedereen vanaf €13,99 per 4 weken onbeperkt sporten en profiteren van uitgebreide voordelen. Maak ook gebruik van onze FunXtion play & be Fit zone, een uniek fitness concept. Werk doelgericht aan je conditie en volg een van de vele work-outs of groepslessen, of ga aan de slag met cardio fitness of krachttraining op maat. Individueel of onder begeleiding van een Personal Trainer. Onze sportschool in Weert is te vinden op het bedrijvencentrum de Ring en staat open voor iedereen; van beginners tot professionele sporters.

Wil je spiermassa kweken, moet je nog wat kilo’s kwijt of wil je werken aan je  uithoudingsvermogen? il fiore healthcenters Weert is expert in fitness en helpt je graag bij het behalen van je persoonlijke doelen. Laat je door onze deskundige en enthousiaste instructeurs ondersteunen. Als je dat wilt, stellen zij een praktisch trainingsschema voor je op en zorgen dat je oefeningen op de juiste manier uitvoert. Ben jij een sporter die het liefst zelfstandig traint of haal jij juist meer energie uit samen sporten? Bij ons is het allemaal mogelijk. Onze sportschool in Weert is uitgerust met moderne apparatuur op het gebied van cardio fitness en krachttraining. Daarnaast kun je deelnemen aan populaire groepslessen en kennismaken met de nieuwst fitnesstrends, zoals FunXtion.  

SPORTEN BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS WEERT

Fitness is een laagdrempelige sport voor iedereen die wil werken aan een sterk, fit en gezond lichaam. Het is een verzamelnaam voor alle trainingen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen (cardio) of kracht. Met fitness train je dus het hele lichaam, maar je kan ook de nadruk leggen op het trainen van bepaalde zones/spiergroepen. Denk aan het opbouwen van meer spiermassa, snelheid, coördinatie en lenigheid. Met een betere conditie, voel jij je energieker en voorkom je klachten zoals rugpijn, diabetes en een hoog cholesterol. Ervaar zelf de voordelen van fitness en kom sporten bij il fiore healthcenters Weert. Sluit een lidmaatschap af of vraag een gratis dagpas aan waarmee je een dag lang kunt sporten bij onze sportschool in Weert. Heb je een elders een fitnessabonnement? Dan kun je gebruik maken van onze praktische overstapservice.

GROEPSLESSEN BIJ IL FIORE WEERT

Niet iedereen houdt van individueel sporten. Samen sporten is gezellig en het houdt je motivatie op peil. Bij il fiore healthcenters Weert kun je deelnemen aan populaire groepslessen zoals Body AttackSh’Bam en Body Pump van Les Mill. Er is altijd een les bij de aansluit bij jouw sportieve doel; of het nu gaat om dans, conditie- en/of krachttraining. Laat je ook naar je sportieve doel leiden door onze enthousiaste en deskundige instructeurs. Bekijk ons ruime aanbod groepslessen in het groepslesrooster.

FUNCTIONEEL SPORTEN WEERT VOOR MEER EFFECTIVITEIT

De nieuwste trend in de fitnesswereld is functioneel trainen. Wij laten jou hier graag kennis mee maken in onze sportschool in Weert. Bij deze toegankelijke en resultaatgerichte training staan bewegingen, zoals duwen, trekken, opstaan, klimmen, tillen en werpen, centraal. Door zulke oefeningen te integreren in een workout ga je je hele lichaam trainen op een manier die comfortabel en natuurlijk aanvoelt. Ook zal je merken dat bewegen in het dagelijkse leven opeens wat vlotter zal gaan. Je traint de spiergroepen die specifieke en fundamentele bewegingen mogelijk maken. De oefeningen zijn afgestemd op jouw lichaam, levensstijl of sport. Je gaat trainen met attributen als kabels, elastieken, kettlebells en onstabiele boards. Een ideale functionele work-out bestaat uit oefeningen waarbij alle gewrichten in beweging komen zoals, enkel-, knie-, heup-, elleboog- en schoudergewricht(en).

Ben je een fanatieke sporter? Dan kun je functioneel trainen inzetten het verbeteren van je prestaties, bijvoorbeeld op het gebied van atletiek, maar ook wielrennen of hardlopen. De trainingsmethode is ook ideaal voor mensen die in het dagelijks leven of in hun werk moeite hebben met bepaalde bewegingen. Heb jij moeite met het tillen van boodschappentassen, traplopen of het uit de stoel komen? Pak je problemen aan met functionele training. Je zult versteld staan van het resultaat. Ontdek het zelf bij il onze sportschool in Weert.

FUNCTIONELE TRAINING IN WEERT

Fitnessen op een leuke, uitdagende manier. Dat kan in de FunXtion Play & be fit zone. Hier kun je ontspannen sporten zonder dat de training direct gericht is op het behalen van doelen. Trainen en fit worden gaat hier spelenderwijs zonder dat je er erg in hebt. In de zone zijn er niet alleen allerlei functionele oefeningen te vinden waarmee je je hele lichaam inzet, je kunt jezelf ook uitdagen door het gebruik van timers en een virtueel coachingsysteem. Veilig, verantwoord en gemotiveerd sporten staat niet alleen bij de FunXtion Experience Stations voorop, dat geldt ook voor onze ander faciliteiten, programma’s en fitness apparatuur. Zo werken we uitsluiten met gecertificeerde instructeurs, zijn de sportzalen ruim opgezet en hebben we de nieuwste cardio- en krachttoestellen uit het assortiment van Matrix