Ook vanuit thuis werken aan jouw doel? Ook vanuit thuis werken aan jouw doel?

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Fitness instructeur Part Time (m/v)

il fiore healthcenters blijft uitbreiden en is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Creatief en vernieuwend als we zijn, hebben wij jou nodig om met ons onze ideeën te realiseren.

Mijn functie?

Als fitness instructeur bij il fiore healthcenters zorg ik ervoor dat gasten een goede begeleiding krijgen bij het behalen van hun doelen. Ik ben het directe aanspreekpunt op de vloer en sta altijd klaar om verdere uitleg te geven over het gebruik van de apparatuur.

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers. Eén van mijn doelen is dat de bezoekers duidelijke en goed onderbouwde antwoorden krijgen op al hun vragen. Omdat ik meestal het rechtstreekse aanspreekpunt van il fiore healthcenters ben, zorg ik dat ik er altijd verzorgd uitzie en gedraag ik mij professioneel. Fitness is voor mij een uit de hand gelopen hobby, ik ben altijd up-to-date en weet de nieuwste technieken en trends toe te passen.

Mijn profiel?

Ik heb een goed voorkomen en voel me graag verantwoordelijk voor mijn taken. Ik neem initiatief, weet hoe ik de dingen moet aanpakken en heb daarbij oog voor details. Ik heb ruime kennis van fitness en ervaring met het maken van schema’s. Ik heb minimaal een afgeronde mbo 3 opleiding. (fitness gerelateerde opleiding is een pre, geen vereiste)

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Sport tot 8 weken gratis en gratis inschrijven!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN