Ook vanuit thuis werken aan jouw doel? Ook vanuit thuis werken aan jouw doel?


il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Groepslesinstructeur Body Balance (m/v)

il fiore healthcenters blijft uitbreiden en zoekt daarom nieuwe collega’s voor het team. Creatief en vernieuwend als we zijn, willen we graag gezamenlijk onze ideeën realiseren.

Mijn functie?

Als Groepsles instructeur Body Balance bereid ik groepslessen voor en heb ik voldoende kennis van de choreografie. Ik ben representatief en zelfstandig werken is voor mij geen probleem. Met mijn enthousiasme, spontane karakter en klantvriendelijkheid ben ik een uithangbord voor il fiore healthcenters. Vanzelfsprekend heb ik aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen. Ik ben spontaan en door mijn enthousiasme krijgen de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat laat ik zien door steeds op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta op voor mijn teamleden, ook als ik daarvoor moet werken in een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris geboden en een baan bij een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureweert@ifhc.nl.

Sport tot 8 weken gratis en gratis inschrijven!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN