il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

Interieurverzorger (m/v) Vakantieperiode

il fiore healthcenters zoekt altijd nieuwe collega’s om het team uit te breiden. We zijn creatief en vernieuwend. Jij bent onmisbaar om samen met ons onze ideeën waar te maken.

Mijn functie?

Als interieurverzorger bij il fiore healthcenters zie ik erop toe dat het centrum er altijd fris en netjes bij ligt. Ik kan zelfstandig werken en samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede naleving van de veiligheid, netheid en de huisregels van il fiore healthcenters. Ik ben klantvriendelijk en mijn enthousiasme straal ik uit naar de bezoekers. Ik ben spontaan en maak graag sociale contacten.

Mijn profiel?

Ik ben een visitekaartje voor il fiore healthcenters. Naast het feit dat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, ben ik flexibel en vind ik details belangrijk. Nieuwe contacten leggen schrikt mij niet af. Door mijn enthousiasme en spontaniteit hebben de bezoekers bij mij een goed gevoel. Ik heb plezier in mijn werk en dat laat ik zien door steeds op tijd te zijn, afspraken na te komen en nauwkeurig te werken. Ik hou niet van een “nine-to-five” mentaliteit en ik sta graag klaar voor andere leden van mijn team, ook als ik mij daarvoor moet verplaatsen naar een andere vestiging.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar vacatureweert@ifhc.nl.

Sport de zomervakantie gratis en geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN