Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld! Sport nu 8 weken extra + geen inschrijfgeld

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit allemaal realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

GASTHEER / GASTVROUW

Mijn functie?

Als gastheer of gastvrouw bij il fiore healthcenters zorg ik ervoor dat gasten een warm welkom en goede begeleiding krijgen bij het behalen van hun doelstellingen. Ik ben een direct aanspreekpunt op de vloer en sta altijd klaar om te helpen bij vragen.

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan, en straal dit uit naar de bezoekers. Eén van mijn doelen is het zo aangenaam mogelijk maken voor de bezoekers. Ik ben meestal het rechtstreekse aanspreekpunt van il fiore healthcenters. Daarom ben ik altijd verzorgd en gedraag ik mij professioneel. 

Mijn profiel?

Ik heb een goed voorkomen en voel me verantwoordelijk voor mijn taken. Ik neem initiatief, weet hoe ik de dingen aan moet pakken en heb daarbij oog voor details. Ik heb affiniteit met sport en minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding. Ik ben voornamelijk beschikbaar in het weekend, maar ook flexibel op doordeweekse dagen, aangezien de planning van week tot week kan verschillen.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar personeel@ifhc.nl.