Na 3 maanden poetsen, schilderen, sportvideo’s opnemen etc. zijn we eindelijk weer open sinds 1 juli.

Desinfecteer bij binnenkomst altijd eerst je handen.

De apparatuur dien je als sporter zelf voor en na ieder gebruik te reinigen, wij zorgen uiteraard voor voldoende reinigingsmiddelen om dit mogelijk te maken en zullen uiteraard zelf ook extra schoonmaken.

In de club zelf zal de apparatuur iets verder uit elkaar staan dan normaal en waar dit niet mogelijk is zullen apparaten buiten gebruik gesteld worden. Dit alles om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ook zullen er looppaden en vakken gemaakt worden, waarbinnen bewogen kan worden.

Groepslessen kunnen we binnen de regels ook weer in onze groepsleszalen geven. Wel is het zo dat ook hier rekening gehouden dient te worden met de 1,5 meter afstand, dit zal duidelijk zichtbaar gemaakt worden. Uiteraard blijft het op de locaties waar we het aanbieden ook gewoon mogelijk virtuele lessen te volgen.

Het zijn veel regels waar we ons met zijn allen aan dienen te houden, maar het belangrijkst is: we mogen weer sporten!! We verheugen ons erop je weer te zien vanaf 1 juli, tot dan!

Met sportieve groet,
Het management van il fiore healthcenters

Sport tot 8 weken gratis en betaal geen inschrijfgeld!

Bekijk de actie

Een antwoord op de meest gestelde vragen

Zijn de il fiore healthcenters clubs open?

We mogen je vanaf nu weer ontvangen om je heerlijk te laten sporten in jouw favoriete club! Reserveren van je fitnessmoment is niet nodig.

Wat zijn de maatregelen vanaf 1 juli?

  • We laten maar een maximaal aantal personen gelijktijdig binnen. Dit aantal verschilt per club. Via de app kun je kijken hoeveel plaatsen er nog vrij zijn om te sporten.
  • De kleedkamers gaan weer open, met uitzondering van de kleedkamers in Roermond Centrum. Deze zullen tot uiterlijk 13-07-2020 gesloten zijn in verband met een renovatie.
  • Het is noodzakelijk dat je altijd je eigen handdoek bij je hebt. Sporten zonder handdoek is niet toegestaan! Bij de receptie kun je gedurende de bezettingstijden een handdoek kopen.
  • De apparatuur dien je als sporter zelf voor en na ieder gebruik te reinigen, wij zorgen uiteraard voor voldoende reinigingsmiddelen om dit mogelijk te maken. 
  • Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand van mede-sporters.
  • Bij binnenkomst dien je jouw handen te desinfecteren.
  • Alle apparatuur staat ver genoeg uit elkaar om 1,5 meter afstand te garanderen. Daar waar dit niet mogelijk is, zal apparatuur buiten gebruik gesteld worden.
  • De openingstijden van enkele clubs zijn tijdelijk gewijzigd. Check dus even goed de openingstijden van jouw club. De 24/7 clubs zullen gewoon 24/7 geopend zijn.
  • BELANGRIJK: Heb je in de afgelopen 24 uur last van één of meerdere van de volgende klachten gehad: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging  of koorts, benauwdheid, reau- en/of smaakverlies? Dan mag je helaas niet komen sporten.

Groepslessen kunnen we binnen de regels ook weer in onze groepsleszalen geven. Wel is het zo dat het aantal deelnemers beperkt zal worden en dat ook hier rekening gehouden dient te worden met de 1,5 meter afstand. Dit zal visueel gemaakt worden met vakken.

Kan ik me wel inschrijven als nieuw lid?

Je kunt je gewoon inschrijven via ons inschrijfformulier. Je lidmaatschap zal ingaan op het moment dat onze clubs weer open gaan.

Wanneer wordt er weer gestart met de incasso’s van de abonnementen?

Richting het eind van deze maand (juni) zullen wij de incasso uitvoeren voor juli en de compensatie voor eerdere uitgevoerde betalingen (de maand april) zullen wij verdelen over 6 maanden. Dit wil zeggen dat je van juli tot en met december een lager maandbedrag betaalt. Vanaf januari betaal je opnieuw het reguliere tarief. Voor leden die hun lidmaatschap in één keer betaalde, zal de einddatum van het lidmaatschap verschoven worden met de gesloten periode. Hier vindt dus geen verrekening in geld plaats. Wanneer word er weer gestart met het de incasso’s?

Zijn er ook lessen die ik thuis kan volgen?


Wij denken aan je in deze “barre” il fiore loze tijden. Onze coaches zijn druk in de weer met workouts opnemen en bedenken, zodat je ook thuis lekker fit kunt blijven. Deze workouts zullen we gaan posten op ons YouTube kanaal.

Kan ik mijn abonnement per direct opzeggen?

Wat jammer dat je hebt besloten om jouw sportabonnement op te zeggen. Voor opzegging van jouw abonnement zijn de reguliere voorwaarden van toepassing. Het is dus niet mogelijk om per direct jouw abonnement op te zeggen, maar er wordt rekening gehouden met het voor jou geldende opzegtermijn.

il fiore healthcenters heeft besloten om alle abonnementen tijdelijk stop te zetten en om te stoppen met incasseren van de abonnementsgelden van de lidmaatschappen. De einddatum van de contracten zullen met eenzelfde periode worden opgeschoven. Op het moment dat de clubs weer open mogen zullen we weer starten met incasseren. Het geld wat jullie hebben betaald voor de periode dat jullie niet hebben kunnen sporten, houden jullie tegoed en wordt verrekend vanaf het moment dat we weer onze deuren kunnen openen.

Wat gebeurt er met mijn abonnement dat ik ineens vooruit heb betaald?

De einddatum van het contract van jouw vooruitbetaalde abonnement wordt verlengd met de tijd dat we gesloten zijn geweest.

Kan ik vanaf 1 juli nog buiten groepslessen volgen.

De buiten groepslessen zullen we niet meer gaan inzetten! Je kunt alle groepslessen weer gewoon in de groepszalen volgen.

Liever nog even thuis sporten?

Wij hebben iets voor je!

Lees meer