Sport nu tot 8 weken extra gratis + geen inschrijfgeld! Sport nu tot 8 weken extra! + geen inschrijfgeld

eGym Cirkel Fitness in Herten

Met eGym haal je alles in huis wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen, of dit nu een gezond gewicht, een betere conditie of meer spieren is.

De eGym Fitness Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen en daarmee het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche waarbij je tot 15 keer meer resultaat kunt behalen dan met een reguliere training.

Smiley face

Vraag een proeftraining aan

Ervaar de vele voordelen die eGym te bieden heeft tijdens een gratis proefles. Wil jij graag fitter en vitaler worden, maar zie je ertegenop om uren door te brengen in de sportschool? Dan is eGym de oplossing voor jou. Binnen 30 minuten heb je een complete workout afgerond, die is afgestemd op jouw persoonlijke doel. Schrijf je nu in voor een gratis proefles en maak kennis met eGym!

Waarom eGym zo goed bij jou past? Fit en Vitaal in 30 minuten!

 • Slechts 2 keer per week training van 30 efficiënte minuten. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt.
 • Heb je moeite jezelf te motiveren om naar een sportschool te gaan dan stimuleert en motiveert de eGym cirkel je zeker door de individuele training met een groepsgevoel en door het spelelement van gamification dat in de toestellen is ingebouwd.
 • Met de 5 verschillende trainingsmethoden en het unieke volautomatische reverse weerstand systeem is met eGym resultaat gegarandeerd!
 • Effectieve work-outs door het gebruik van de negatieve trainingsmethode.
 • Met jouw persoonlijke eGym App heb je altijd en overal direct inzage in je trainingsresultaat en vooruitgang. Daarbij geven de toestellen zelf direct feedback.
 • Train met maximaal 7 andere sporters in onze gezellige, klein opgezette studio.
 • Laat je begeleiden door een opgeleide personal eGym trainer/begeleider die instructies geeft en motiveert.
 • De eGym trainer/begeleider stelt alle toestellen tot in de finesse voor je in, zoals zitpositie en trainingsgewicht en de instellingen worden automatisch bewaard op je eigen persoonlijke eGym key.
 • Door de individuele instellingen van de toestellen en de persoonlijke begeleiding tijdens je trainingsuren behoren blessures en onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden. Dus gemakkelijker en veiliger trainen.
 • De eGym trainers/begeleiders zijn elke dag aanwezig (m.u.v. de weekende) van 9.00-12.00 en van 18.00-21.00. De eGym cirkel is 100 uur per week geopend.
 • Op de eGym cirkel kun je ook met chronische klachten 100% veilig je spieren intensief trainen.
 • Door de trainingsmethode Isokinetisch is eGym zeer geschikt voor gebruikers die herstellende zijn van bijv. een knie- of rugoperatie (ReHa)
 • Door de op sportwetenschap gebaseerde trainingssoftware zorgen de eGym toestellen altijd voor de juiste trainingsprikkel, terwijl het super simpel blijft voor de gebruiker!
 • Na de eGym Classic, een basis van 24 trainingen, maak je kennis met eGym Premium waar je kunt kiezen uit 7 verschillende doelen.
 • Bij il fiore healthcenters wordt de eGym ook wel eGYM 2.0 of eGym Plus genoemd aangezien de leden naast het standaard eGym pakket ook een uitgebreide begeleiding wordt aangeboden in vorm van artikelen over voeding en beweging, een intensief gedocumenteerd volgingssysteem van de vorderingen, een Tanita weging (waardoor het lichaamsgewicht, de Body Mass Index (BMI), vetpercentage, vochtpercentage, vetvrije massa en Metabolische leeftijd periodiek worden geregistreerd) en bloeddrukmetingen. Ook wordt er 3-maandelijks een digitale nieuwsbrief verzonden naar alle leden waarin de laatste nieuwtjes staan van eGym, voeding en beweging en egym-sporter van de maand.

Persoonlijke begeleiding

Onze personal trainer begeleidt jou en maximaal 7 andere sporters in een gezellige, klein opgezette ruimte. De eGym trainer stelt eenmalig alle toestellen voor je in. Belangrijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Tijdens de training krijg je persoonlijke instructies waardoor eventuele blessures of een verkeerde uitvoering van de beweging of oefening verleden tijd zijn.

Vraag een proeftraining aan

Ervaar de vele voordelen die eGym te bieden heeft tijdens een gratis proefles. Wil jij graag fitter en vitaler worden, maar zie je ertegenop om uren door te brengen in de sportschool? Dan is eGym de oplossing voor jou. Binnen 30 minuten heb je een complete workout afgerond, die is afgestemd op jouw persoonlijke doel. Schrijf je nu in voor een gratis proefles en maak kennis met eGym!

Even binnenkijken