Sport nu 4 weken extra + korting op het inschrijfgeld! Sport nu 4 weken extra + korting op het inschrijfgeld!

Spinesport Fysiotherapie

Spinesport is gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, claudicatio intermittens, maar ook algemene fysiotherapie.

Onze rugexperts werken volgens de OriGENE behandelmethode, een uniek en bewezen doeltreffend concept: niet alleen snel, maar vooral ook blijvend herstel is met deze behandelmethode binnen handbereik. Hierdoor kunt u weer pijnvrij door het leven en heeft u meer energie tijdens uw werk en uw vrije tijd.

Sportfysiotherapie voor (top)sporters. Een blessure is voor een (top)sporter altijd zeer vervelend. Een sporter wil zo snel mogelijk zijn sport weer op volle kracht kunnen uitoefenen. Een sportgerichte behandeling en begeleiding bij de sportfysiotherapeut van Spinesport brengt elke sporter weer zo snel mogelijk in topconditie.

Maar ook  zijn wij gespecialiseerd in oedeemtherapie. De oedeemtherapeuten van Spinesport zijn gespecialiseerd in het behandelen van vochtophopingen, littekenverklevingen en oncologische problematiek. Denk hierbij aan lymfe oedeem, lipoedeem, revalidatie na of tijdens kanker. De behandeling is o.a. een milde massagetechniek volgens de methode van Vodder, waarbij het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Spinesport Roermond biedt daarnaast ook gesuperviseerde looptraining aan door ervaren claudicatio therapeuten voor mensen met aderverkalking in de benen (claudicatio intermittens). Zij staan dagelijks voor u klaar voor een op maat gemaakte behandeling. Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij het ClaudicatioNet.

En als laatste kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere lichamelijke klachten.  Naast de reguliere methodes maken onze fysiotherapeuten ook gebruik van dry needling en tape.

Meer informatie: www.spinesport.nl of meld u direct aan via ons aanmeldformulier.

Spinesport Roermond
Putkamp 4, Herten
0475 – 74 51 03
Spinesport.roermond@gmail.com

Sport Medisch Centrum Maastricht

Het is onze missie om als gezond bedrijf en vanuit een sterke positie in het zorgveld een professionele, prettige, kwalitatief hoogwaardige, lerende (werk)omgeving te scheppen voor zowel patiënten, medewerkers als toekomstige collega’s. Samen met de klant en collega’s in het zorgveld willen wij, zo effectief en efficiënt mogelijk, optimale behandelresultaten en een hoge klanttevredenheid bereiken. Onze zorg gaat verder dan enkel onze behandelingen. Wij bieden een totaalpakket van preventieve zorg, curatieve zorg en nazorg aan een brede doelgroep en hier zijn onze centra op ingericht. Wij investeren in onze organisatie en ons beleid om optimale zorg mogelijk te maken.

Het Sport Medisch Centrum Maastricht streeft naar het aanbieden van een totaalaanbod van bewegen en fysiotherapeutische zorg, waarbij afstemmen van de zorg op de vraag van onze patiënten de hoogste prioriteit heeft. Continue verbetering, kwaliteit en specialisatie binnen alle onderdelen van de organisatie spelen een centrale rol. Een goede naam, tevreden patiënten, medewerkers en verwijzers die vertrouwen hebben in het Sport Medisch Centrum Maastricht en een goede relatie met collegae binnen de zorg vormen de basis voor de toekomst van het Sport Medisch Centrum Maastricht.

Fysio Zuyd Mariaberg

Fysio Zuyd Mariaberg is een fysiotherapiepraktijk met moderne oefenfaciliteiten binnen il fiore healthcentrum Maastricht (Mariaberg). De praktijk is toegankelijk voor zowel leden, als niet-leden.

In onze praktijk kan iedereen terecht voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, of dat nu komt door ouderdom, een blessure, ziekte, aandoening of een bijzondere omstandigheid als zwangerschap. Al onze behandelmethoden zijn erop gericht jouw lichamelijk functioneren te herstellen, te onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van je leven.

Fysio Zuyd Mariaberg is een moderne praktijk met een breed scala aan specialisaties. Loop gerust even binnen want de praktijk is apart van il fiore healthcenters fitness vrij toegankelijk.

CERFONTAINE & VAN DER LOOP

Cerfontaine & van der Loop is een fysio- en manuele therapiepraktijk met enthousiaste en professionele therapeuten. Sinds 2000 zijn wij actief in vier verschillende vestigingen in Maastricht. Ook in il Fiore Healthcenter Maastricht Céramique. Je vindt ons op de begane grond. Voor het maken van een afspraak kun je terecht aan de balie, kun je ons bellen op 06-52454008 of spreek je een van onze medewerkers aan.

Als extra service geven wij aan IFHC-leden de mogelijkheid tot een gratis screening. Indien je geblesseerd bent is het altijd fijn om een professional naar je klacht te laten kijken zodat je zeker weet óf je door kunt trainen en anders hoe je dat het beste kunt doen.

Voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en revalidatie kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij stellen een individueel op maat gesneden herstelprogramma voor je samen. Actieve revalidatie en functionele training zijn daar belangrijke onderdelen in. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten actief deelnemen aan hun revalidatieproces. Onze therapie is erop gericht je daarbij zoveel mogelijk te stimuleren en activeren. Trainen aan belastbaarheid en op termijn onafhankelijk van de fysiotherapeut. Voor dit en komend jaar heeft Cerfontaine & van der Loop weer met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Vaak kun je dit op de website van jouw verzekeraar vinden.

FYSIO PHYSICS

In het pand van il fiore healthcenters Roermond centrum en Weert is een praktijk van Fysio Physics gevestigd.

De Fysio Physics Group B.V. is een landelijke organisatie die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness. Naast het feit dat Fysio Physics een keten van fysiotherapie praktijken is, geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandelmethoden.

Er komen patiënten uit het hele land, maar ook uit België, Spanje, Frankrijk, Engeland en Scandinavië voor een behandeling naar Fysio Physics. Fysio Physics maakt gebruik van nieuwe therapeutische behandelmethoden met een bewezen beter en sneller resultaat! Alle therapeuten hebben naast hun opleiding fysiotherapie zich door middel van een opleiding van een jaar lang gespecialiseerd  in de nieuwe methode: 4XT. Na enkele behandelingen zijn de meeste patiënten van de pijn af en dat is uniek! Let wel: voor hardnekkige of chronische klachten zijn meer behandelingen nodig, maar een feit is dat iedereen meteen baat heeft.

Wat is de 4XT methode? 4XT staat voor testen, triggeren, tapen en trainen. Fysio Physics boekt vaak resultaat met 4XT waar andere therapieën en medische behandelingen niet verder komen. Wil je een advies over jouw specifieke situatie of klacht? Bel voor het maken van een afspraak naar  088-32 32 500

FYSIOTHERAPIE IL FIORE HEALTHCENTERS

De Fysio Physics Group B.V. bestaat uit de volgende bedrijven: – Healthclub IJsselstein – (Medisch) sportcentrum voor Fitness, training & revalidatie – Fysio Physics fysiotherapie&revalidatie – Een landelijke keten van fysiotherapie praktijken – Fysio Physics opleidingen – Een landelijk opleidingsinstituut met erkende opleidingen

Meer info