We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁 We zijn weer geopend 🥳: Schrijf je nu in en ontvang 4 weken sporten extra! 🎁

Sluit je training af met een lekker drankje en meer…

Als je de club binnen komt valt Zoutgrot & Zo gelijk op! Zij staan voor je klaar voor heerlijke koffie, thee en verschillende smoothies. Daarnaast bieden ze Halotherapie aan.

Zouttherapie, oftewel Halotherapie is een 100% natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk kunnen verminderen of voor langere tijd zelfs verdwijnen. Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert. Het zout heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Vooral het verbeteren en het optimaliseren van de longfunctie en de longinhoud is een groot voordeel voor sporters, hierdoor zal het uithoudingsvermogen verbeteren. Er is meer reservelucht om de prestaties te behalen: meer presteren met minder adem. Daarnaast ben je door het vergroten van de weerstand in de longen minder vatbaar voor infecties, allergieën en hooikoorts.

De behandeling is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 maanden. Heb je ernstige aandoeningen (gehad), overleg dan eerst even met de arts of specialist. Halotherapie is 100% natuurlijk, waardoor wij geen resultaten kunnen garanderen.

Wist je trouwens dat er speciale abonnementen zijn voor leden van il fiore healthcenters? Check de website voor meer informatie.

Website Zoutgrot&Zo
Smiley face

ONZE Zoutgrot & Zo ZONE KUN JE VINDEN BIJ DE VOLGENDE CLUB: