begeleiding

bij il fiore

jouw doel onze passie

Free weight - il fiore healthcenters Geusselt - Maastricht Ceramique Mariaberg Roermond Panningen Herten Weert fitness cardio hammerstrength training

Begeleiding

Kun jij wat hulp gebruiken bij het behalen van je doelstellingen of wil je gewoon veilig en verantwoord uitgedaagd worden? Dan is onze il fiore personal training wellicht iets voor jou! Omdat wij jullie naast de allerbeste faciliteiten ook de allerbeste dienstverlening willen aanbieden werken wij met een zorgvuldig geselecteerde kwaliteitspartner die de il fiore faciliteiten gebruikt om jouw zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jouw fitness traject.

PT Intro

Je kunt erop vertrouwen dat ze je kunnen helpen jouw doelen te bereiken zodat jij ook het maximale uit je lidmaatschap kan halen. Om hier gebruik van te maken kun je via de il fiore healthcenters app of de balie in je club een Personal Training introductie boeken voor €25. De il fiore head coach van jouw club zal dan binnen 3 dagen contact met je opnemen om de sessie te plannen. Kom maar op met die resultaten!

Gratis begeleiding

Wil jij graag wat meer uitleg hebben over de sportschool en hoe je zou kunnen starten?

Personal Training - il fiore healthcenters

Intro PT

Wil jij weten of jouw persoonlijk doel wel realistisch is of heb je nog specifieke vragen over een toestel of oefening?

Fysiotherapie - il fiore healthcenters

Fysiotherapie

Aanbod van fysiotherapeutische zorg, waarbij afstemmen van de zorg op de vraag van onze patiënten de hoogste prio heeft.