KRACHT

Krachttraining staat voor de weerstandstraining om de kracht in het menselijk lichaam en met name de spieren te verbeteren. Dit wordt gedaan met als doel om de sportspecifieke prestaties te verbeteren. Het verschil met fitness is dat bij krachttraining een specifiek doel wordt nagestreefd. Waar bij fitness de beweging vaak centraal staat. Train je bij Core in groepsverband je spieren op de leukste en nieuwste hits. Iets voor jou? Bekijk dan de volgende groepslessen.

Groepslessen kracht

Virtual

Wil je wel graag groepslessen volgen, maar zijn ze vaak op tijdstippen dat jij net niet kan? Dan zijn de virtuele groepslessen ideaal. Je kunt ze namelijk via een flexibel tijdschema volgen en de groepslessen zo helemaal aanpassen aan jouw wensen. Een virtuele les is anders dan een live les. Er is namelijk geen live instructeur aanwezig; je volgt de les via een groot scherm. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er een les voor  iedereen. Je kunt met onze virtuele lessen aan je eigen persoonlijke doelen blijven werken en toch met anderen sporten. En nu het allermooiste van deze lessen: ze zijn helemaal gratis. Je hebt geen Upgrade nodig, Mis je bijvoorbeeld net die ene live groepsles? Start dan een virtuele les op om helemaal bij te blijven op het moment dat jou het beste uitkomt.

Laatste dagen: Sport tot 2 maanden gratis en betaal geen inschrijfgeld

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding! Weet je nog niet zeker of onze club bij je past? Vraag dan een gratis dagpas aan!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPENDAGPAS AANVRAGEN