fbpx
Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021! Onze clubs zijn gesloten tot en met 20 april 2021!

Conditie

De lichamelijke conditie bepaalt hoe fit iemand is. Het gaat om het fysieke uithoudingsvermogen om een intensieve inspanning lang vol te houden. Hieronder vallen onder meer: kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning,  de kans op sportblessures is kleiner en de weerstand een stuk hoger. Bovendien hebben fitte mensen minder kans op hart- en vaatziekten en zijn ze stressbestendiger.

Kracht

Krachttraining staat voor de weerstandstraining om de kracht in het menselijk lichaam en met name de spieren te verbeteren. Dit wordt gedaan met als doel om de sportspecifieke prestaties te verbeteren. Het verschil met fitness is dat bij krachttraining een specifiek doel wordt nagestreefd. Waar bij fitness de beweging vaak centraal staat. Train je bij Core in groepsverband je spieren op de leukste en nieuwste hits. Iets voor jou? Bekijk dan de volgende groepslessen.


Dans

Wil je leuke groepslessen volgen die dans combineren met fitness? Dan hebben wij verschillende groepslessen voor jou. Onder professionele begeleiding dans je op de leukste en nieuwste hits van vandaag en werk je aan je conditie en gewicht. Kies bijvoorbeeld uit SH’BAM, Zumba of Bodyshape. Ontdek ook hoe leuk sporten is!

GROEPSLESSEN DANS

Body & Mind

Wil je werken aan de juiste balans tussen lichaam en geest? Onder professionele begeleiding wordt er stap voor stap gewerkt aan de juiste houding en het correcte ritme van je ademhaling. Zo kom je volledig tot ontspanning en bouw je aan een gezonde leefstijl.

GROEPSLESSEN Body & Mind

Virtual

Wil je wel graag groepslessen volgen, maar zijn ze vaak op tijdstippen dat jij net niet kan? Dan zijn de virtuele groepslessen ideaal. Je kunt ze namelijk via een flexibel tijdschema volgen en de groepslessen zo helemaal aanpassen aan jouw wensen. Een virtuele les is anders dan een live les. Er is namelijk geen live instructeur aanwezig; je volgt de les via een groot scherm. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er een les voor  iedereen. Je kunt met onze virtuele lessen aan je eigen persoonlijke doelen blijven werken en toch met anderen sporten. En nu het allermooiste van deze lessen: ze zijn helemaal gratis. Je hebt geen Upgrade nodig, Mis je bijvoorbeeld net die ene live groepsles? Start dan een virtuele les op om helemaal bij te blijven op het moment dat jou het beste uitkomt.

SPORT TOT 4 WEKEN GRATIS EN BETAAL GEEN INSCHRIJFGELD!

Schrijf je nu online of op onze club in en profiteer direct van onze aanbieding!

BEKIJK LIDMAATSCHAPPEN